mandag 24. februar 2014

En regnfull dag

Siden det lenge etterlengtede regnet nå igjen har inntatt Nordvestlandet, følte jeg for å lage et motiv med denne søte paraplyjenta, Magnolia Tilda. Jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers. Denne hvite pennen har jeg brukt til å lage prikker på paraplyen og hårbåndet.

 
Vimpelrekken og skyen er dies, som kommer i en og samme pakke fra Magnolia. På skyen har jeg brukt Glossy Accents. 
Alle blomstene finner du hos Scrapomania.
Stempelet med gratulerer er fra en stempelplate fra kort og godt.
 Arkene jeg har brukt er fra Maja Design.
 
Inni kortet har jeg pyntet opp med perler.
 

 
Jeg har også laget et posekort. Her har jeg brukt papir fra Pion Design, play time. De arkene jeg har brukt er Cute dress og Girls.
 Den lille tagen er klippet ut fra dette arket, mens sommerfuglen er klippet ut fra dette.
Nede i høyre hjørne og på tagen har brukt røde dots fra MME. Stempelet med gratulerer er fra denne stempelplaten fra kort og godt.
 
Kanten øverst på posen er punchet ut med en Martha Stewart punch.
 
 
 
Ha en fin dag alle sammen.
Klem fra Stine.


onsdag 19. februar 2014

With Big Tulips

Hei og god vinterferie!
Til tross for at vi fortsatt er (nesten) midtvinters, fikk jeg lyst til å lage et kort med blomstermotiv.
 
På dette kortet har jeg brukt Magnolia Tilda, With Big Tulips. Stempeltrykket er, som for min del nesten alltid, fargelagt med Copic Sketch Markers. Stempelet med gratulerer er fra en stempelplate fra kort og godt
 
 
En av mine favorittleverandør for papir etter at jeg begynte med kortlaging er Maja Design. Denne gangen har jeg brukt både fremsiden og baksiden av Vintage Autumn Basics - no.IV. De er jo like fine på begge sider.
 
Sommerfugl rekken er en dies fra Joy. På denne har jeg brukt Stickles. Jeg har virkelig dilla på glitter om dagen, og finner alltid en plass jeg kan ha på litt glitter for litt ekstra glans. På dette kortet har jeg også brukt bling.
 
 
Alle blomstene og mange flere finner du i nettbutikken. Er så fornøyd med at det har kommet inn i "løsvekt". Nå kan må plukke og mikse akkurat det man vil til sitt bruk, i stede fort å måtte velge en pakke med "alt for mange" av en farge. Grankvisten bak blomstene er stanset ut med en dies fra magnolia.
Bak stempeltrykket har jeg brukt en doilies.
 
Klem fra Stine.

tirsdag 11. februar 2014

Bursdagskort med "Boy Gamer" ferdigmotiv

Storebror i huset ble skikkelig fornærma på meg her om dagen. Han skulle i bursdag til bestekompisen, og jeg hadde kjøpt et kort. Det var hverken godkjent, eller bra nok. Så under en time før bursdagsfeiringen skulle starte, heiv jeg meg ned foran pulten og fikk mekket sammen et enkelt kort. Heldigvis hadde jeg kjøpt noen ferdig fargelagte motiver som kom veldig godt med. Boy Gamer'en passet jo midt i blinken. Vanligvis liker jeg å fargelegge og lage hele kortet når jeg først lager kort, men jeg må si at dette er utrolig flotte produkter spesielt til for eksempel barnebursdager, hvor kortet kanskje ikke er det som legges mest merke til. Jeg fikk i hvert fall en strålende fornøyd gutt i hus, så da er jo jeg også fornøyd.
Burde kanskje hatt litt mer stæsj på fremsiden, men dette ble altså resultatet etter det jeg vil kalle hurtigscrapping.


søndag 9. februar 2014

Winter Wonderland

Da er det ny måned, og det betyr ny utfordring hos Scrapomania. Denne måneden er temaet "vinter".
Det er kanskje ikke mye som minner om vinter ute nå. Selv har vi her i huset tilbrakt helgen utendørs, med vårrengjøring og våraktiviteter.
Her er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen, et shaker card.
 

På dette kortet har jeg brukt stempelet In the Snow Heart Tilda.
Stempeltrykket er fargelagt med Copic Sketch Markers

Alle arkene er fra Maja Design. 

Bak stempeltrykket brukte jeg en Doilies.

 
 Snøkrystallrekken er stanset ut med en die fra Joy. Både på snøkrystallene og på blomstene har jeg brukt glitter. På snøkrystallene har jeg også brukt blå bling.
Hjertet i bark er fra pirma.


Ha en fin søndag, og lykke til med utfordringen.
Klem fra Stine.

fredag 7. februar 2014

Dåpsjente

Forrige fredag fikk jeg en forespørsel om å lage et dåpskort til en liten jente. Problemet var bare at det skulle være klart til dagen etter, og siden jeg kun har hatt gutter å scrappe til i lang tid nå, hadde jeg knapt et rosa ark i hus. Jeg fikk til slutt fått sammen noe, likevel. Vanligvis bruker jeg  dagesvis på et kort, men kanskje det er tidspress som skal til for å få laget ting litt raskere?
 

Arkene jeg har brukt er fra Maja Design.
Sommerfuglrekken har jeg stanset ut med en dies fra Joy, vimpelrekken med en dies fra Magnolia.

Du finner også resten av produktene som er brukt på kortet hos Scrapomania.
 

Ønsker dere alle en riktig god helg.
Klem fra Stine.